Tørrebord til hætteopvasker, flere størrelser

Wilno-Tørrebord-Hætteopvasker-KWilno-Tørrebord-Hætteopvasker-K

TØRREBORD TIL HÆTTEOPVASKER – I FLERE STØRRELSER

Varenummer: 102865304
Produkt/navn: ELECTROLUX

  • Med et tørrebord opnår man en bedre ergonomisk arbejdsgang med færrest mulige tunge løft i det opvaskebakken blot skal glides ud på tørrebordet efter endt vask – og har du også et forskyllerbord glides det ligeledes let ind i maskinen,
  • Fås i størrelserne B600/800/1200/1800 x 600 x H910mm
  • Tørrebordet på billedet er 1800mm
  • Udført i rustfrit stål aisi304
  • Kan du ikke finde et tørrebord der passer i målene efter jeres behov, kan vi hjælpe. Kontakt os på nedenstående telefonnummer.

Har du spørgsmål – kontakt os på +45 49 13 91 32

Varenummer (SKU): 102865304 Kategorier: ,
Vægt 24 kg
Størrelse 1800 × 600 × 910 mm

Tørrebord til hætteopvasker - Skab de bedste arbejdsbetingelser i opvasken

Har du en hætteopvaskemaskine, hvor arbejdshøjden er i orden, er det også værd at overveje både et tørrebord samt forskyllebord. Hermed opnår man yderligere en bedre ergonomisk arbejdsgang med færrest mulige tunge løft i det opvaskebakken glides fra forskyllebordet, ind i maskinen, og igen ud på tørrebordet efter vasken er færdig.

Måske en god ide med hæve-/sænkefunktion

Udover at det er en god ide med både tørrebord og forskyllebord til jeres hætteopvasker, er det også en god ide at tage højde for personalets individuelle behov. Personalet i køkkenet kan  højst sandsynligt ikke arbejde ved den samme højde. Er forskellen derfor for stor, vil det være en god ide med hæve-/sænkefunktion på industriopvaskemaskinen og de øvrige arbejdsborde i køkkenet.

Er det aktuelt i jeres køkken, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49139132. Via vores hjemmeside, har du også mulighed for at indhente tilbud på rustfrie arbejdsborde  efter mål og med/uden hæve-/sænkefunktion. Det kan også sagtens være et forskyllebord eller tørrebord. Klik på det markerede linket "arbejdsborde" og udfyld formularen trin for trin.

Skab de bedste arbejdsbetingelser i opvasken med et tørrebord til hætteopvasker