Drejning og fræsning

Wilno Rustfri ApS - Om os - Drejning og fræsning

CNC Drejning og fræsning i rustfrist stål og aluminium

_______________________________________________________________________________________________________________________

Hos Wilno Rustfri kan vi fremskaffe flere forskellige former for drejning og fræsning af rustfrie emner. Dette er, fra tid til anden, nødvendigt, for at kunne levere et helstøbt produkt.

Skal du, med andre ord, have special fremstillet et produkt hos Wilno Rustfri, hvor der vil blive brug for at få fremstillet helt nye komponenter, så produktet kan samles, har vi adgang til at løse opgaven. 

Hvad er CNC

CNC (Computer Numerical Control) referer til produktionsmaskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille mange ensartede og komplekse dele i metal og andet materiale. Computeren styrer opskæring og formning af materialet ved hjælp af fx CAD-CAM programmering, som er en proces hvor computeren konverterer en tegning til tal, eller ved ISO programmering som foregår ved direkte indtastning af koordinater i programmet.

CNC drejning

CNC drejning er en spåntagende bearbejdningsproces og udtryk for reducering af diameteren på en stang materiale. I modsætning til ved fræsning roterer emnet når det bliver bearbejdet. CNC drejning kan anvendes til at skabe utallige ind- og udvendige profiler. Eksempler på drejede emner er aksler, valser, hjul, kugler og cylindre, men også gevind bliver fremstillet ved drejning.

CNC fræsning

CNC fræsning er ligesom drejning en spåntagende bearbejdningsproces. Fræsning anvendes til at fremstille emner med plane og krumme overflader. Processen foregår på en maskine. Her spændes emnet fast i et opspændingsværktøj, som igen er fastmonteret på et fræseplan, der bevæger sig i fræsemaskinens længderetning. Et roterende værktøj med flere skær fjerner overflødigt materiale fra emnet. Emnet roterer ikke ved fræsning, ligesom det er tilfældet ved drejning. Metalfræsning af bla tandhjul og emner med ind- og udvendige spor er meget almindeligt i industrien.

Se hele vores storkøkken sortiment: Produkter efter mål
Fremstiller også diverse special opgaver
Læs mere generelt om Wilno Rustfri

Se vores øvrige kontaktinformationer

Kontakt os på telefon +45 49139132