Drejning og fræsning

Wilno Rustfri ApS - Om os - Drejning og fræsning

CNC Drejning og fræsning i rustfrit stål og aluminium

_______________________________________________________________________________________________________________________

Hos Wilno Rustfri kan vi fremskaffe flere forskellige former for drejning og fræsning af rustfrie emner. Dette er fra tid til anden nødvendigt, for at kunne levere et helstøbt produkt.

Har du behov for at få specialfremstillet et produkt hos os, hvor der er brug for at få lavet nogle helt nye komponenter, så produktet kan samles, har vi adgang til at løse opgaven. 

Hvad er CNC

CNC (Computer Numerical Control) referer til produktionsmaskiner, der ved hjælp af en computer kan fremstille mange ensartede og komplekse dele i metal og andet materiale. Computeren styrer opskæring og formning af materialet ved hjælp af fx CAD-CAM programmering. Dette er en proces, hvor computeren konverterer en tegning til tal, eller ved ISO programmering som foregår ved direkte indtastning af koordinater i programmet.

CNC drejning

CNC drejning er en spåntagende bearbejdningsproces og udtryk for reducering af diameteren på en stang materiale. I modsætning til ved fræsning roterer emnet, når det bliver bearbejdet. CNC drejning kan anvendes til at skabe utallige ind- og udvendige profiler. Eksempler på drejede emner er aksler, valser, hjul, kugler og cylindre, men også gevind bliver fremstillet ved drejning.

CNC fræsning

CNC fræsning er ligesom drejning en spåntagende bearbejdningsproces. Fræsning anvendes til at fremstille emner med plane og krumme overflader. Processen foregår på en maskine. Her spændes emnet fast i et opspændingsværktøj, som igen er fastmonteret på et fræseplan, der bevæger sig i fræsemaskinens længderetning. Et roterende værktøj med flere skær fjerner overflødigt materiale fra emnet. Emnet roterer ikke ved fræsning, ligesom det er tilfældet ved drejning. Metalfræsning af bla tandhjul og emner med ind- og udvendige spor er meget almindeligt i industrien.

Se hele vores storkøkken-sortiment under produkter efter mål.
Har du behov for det, fremstiller vi også diverse special opgaver.
Læs mere om Wilno Rustfri
 her.
Se vores øvrige kontaktinformationer.

Kontakt os på telefon +45 49139132