Indhent tilbud

UNIK KOMBINATION AF
RUSTFRIT KØKKENINVENTAR OG STORKØKKENMASKINER

Indhent tilbud via nedenstående links eller kontakt os på 49139132


Rustfrit køkkeninventar efter mål

Indhent tilbud ved at klikke på den ønskede vare. Udfyld og indsend formularen og vi vil sende et tilbud til dig hurtigst muligt.

Storkøkkenmaskiner

Indhent tilbud ved at klikke på den ønskede vare. Udfyld og indsend formularen og vi vil sende et tilbud til dig hurtigst muligt.

Diverse

Indhent tilbud ved at klikke på den ønskede vare. Udfyld og indsend formularen, og vi sender et tilbud til dig hurtigst muligt.

 

Egen produktion og storkøkkenmaskiner


Hos Wilno Rustfri ApS har du mulighed for at kombinere din ordre med rustfrit køkkeninventar af egen produktion og storkøkkenmaskiner.

Et industrikøkken/storkøkken kræver en gennemtænkt indretning samt storkøkkenmaskiner af høj kvalitet, og derfor er du hos Wilno Rustfri kommet til det rette sted. Her fokuserer vi på kvalitet og lang holdbarhed, hvorfor vi også udbyder et varieret udvalg af storkøkkenmaskiner af mærkerne Electrolux, Samaref og Comenda.

Se vores udvalg af rustfrit inventar under ”Produkter efter mål” samt i vores ”Galleri”. Her på siden kan du både indhente tilbud på rustfrit inventar af egen produktion samt storkøkkenmaskiner inden for ovne, køl/frys, koge-/stegeudstyr og opvaskemaskiner.