Om Wilno Rustfri

Wilno Rustfri ApS - Om os

Velkommen til Wilno rustfri

_______________________________________________________________________________________________________________________

Om Wilno Rustfri kan vi fortælle, at vi har mere end 30 års erfaring med at producere rustfrit køkkeninventar efter mål til professionelle. Altid med fokus på høj kvalitet og kundernes individuelle behov.

Vores spidskompetencer er rustfrie bordplader, emhætter, stikvogne, rullende materiel, kølediske, madtransportvogne og forskellige specialopgaver indenfor professionelle storkøkkener.

Her finder du ingen standardvarer, da vi producerer alt efter mål. Læs mere om dette under fanen "produkter efter mål".

I alle årene har vi produceret og leveret til hoteller, restauranter, lufthavnen, caféer, burgerkæder, plejehjem, skoler og firmakantiner - både som enkelt opgaver og som en del af større byggeprojekter. De mange år i branchen har givet mange gode referencer. Bemærk, at vi ikke udfører opgaver til private.

INGEN FORDYRENDE MELLEMLED

Vi huser både salg og produktion, hvilket betyder, at der ikke er nogen fordyrende mellemled. Samtidig giver den direkte dialog mellem kunden og vores produktion en hurtigere og større gensidig forståelse.
Denne direkte kontakt og direkte salg til kunderne har været medvirkende til at gøre os til den virksomhed, vi er i dag..

SE VORES PRÆSENTATIONSVIDEO

Klik på billedet nedenfor eller her og kom med en tur indenfor i vores produktion. Vi har masser at byde på, da vi, som nævnt, producerer alt efter mål. 

Foto1_grå


TOTALLØSNING - MERE END EGEN PRODUKTION

En totalløsning hos Wilno Rustfri omfatter muligheden for at supplere med storkøkkenmaskiner. Her består vores sortiment af kvalitetsprodukter fra Electrolux, Samaref og Comenda - hvor vi er eneimportører af Samaref i Danmark. Besøg vores hjemmeside www.norgaard-storkokkener.dk

HVOR FINDER DU OS

Wilno Rustfri ApS er beliggende i Kvistgård i Nordsjælland.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.