Om Wilno Rustfri

Wilno Rustfri ApS - Kvistgård

Velkommen til Wilno rustfri

_______________________________________________________________________________________________________________________

Om Wilno Rustfri kan vi fortælle, har over 30 års erfaring med at producere rustfrit køkkeninventar efter mål til professionelle. Altid med fokus på høj kvalitet og kundernes individuelle behov.

Vores vigtigste kompetencer er rustfrie bordplader, emhætter, stikvogne, rullende materiel, kølediske, madtransportvogne og diverse specialopgaver indenfor professionelle storkøkkener. Vi har ingen standardvarer - alt produceres efter mål. Se mere under fanen "produkter efter mål".

I alle årene har vi produceret og leveret til hoteller, restauranter, lufthavnen, caféer, burgerkæder, plejehjem, skoler og firmakantiner - både som enkelt opgaver og som en del af større byggeprojekter. De mange år i branchen har givet mange gode referencer. Bemærk, at vi udfører ingen opgaver til private.

INGEN FORDYRENDE MELLEMLED

Vi huser både salg og produktion, hvilket betyder, at der ikke er nogen fordyrende mellemled samt at den direkte dialog mellem kunden og vores produktion giver en hurtigere gensidig forståelse.
Den direkte kontakt og dermed direkte salg til kunderne har gjort os til den virksomhed, som vi er i dag.

SE VORES PRÆSENTATIONSVIDEO

Klik på billedet nedenfor eller her og kom med indenfor i vores produktion. Vi har masser at byde på, da vi, som nævnt, producerer alt efter mål. 

Foto1_grå


TOTALLØSNING - MERE END EGEN PRODUKTION

En totalløsning hos Wilno Rustfri omfatter muligheden for at supplere med storkøkkenmaskiner. Her består vores sortiment af kvalitetsprodukter fra Electrolux, Samaref og Comenda - hvor vi er eneimportører af Samaref i Danmark. Besøg vores hjemmeside www.norgaard-storkokkener.dk

HVOR FINDER I OS

Wilno Rustfri ApS er beliggende i Kvistgård i Nordsjælland.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.