Tig svejsning

Wilno Rustfri ApS - Tig svejsning

Tig svejsning - ren og fri for forurening

_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi anvender TIG-svejsning, som er en svejsemetode, hvor man anvender en elektrode, som ikke afsmeltes under processen og som beskyttes af en inaktiv gas (Argon). Mellem elektroden og arbejdsstykket dannes en glødende lysbue. Lysbuen medvirker til smeltning af det behandlede materiale, og dermed er det muligt at sammensmelte to emner eller sammenbinde emnet med et svejsemetal (tilsatsmateriale). Dette tilføres manuelt og derfor kræver processen en del dygtighed fra svejserens side.

Denne svejsemetode anvendes typisk til svejsning af rør, rørledninger og plader - og typisk i fødevare- og den kemiske industri.

Tig svejsning har en høj kvalitet - ren og fri for forureninger

Tig-svejsning er en dyrere svejsemetode end normal svejsning, men er derimod er den  renere og mere alsidig, da det også kan anvendes på aluminium og flere andre metaller. Metoden skaber også langt mindre røg og damp end almindelig svejsning og kræver heller ikke yderligere behandling.

Gode materialer giver lang holdbarhed

Vi vægter desuden kvaliteten af produkterne højt, da denne er afgørende for holdbarheden. De understel og bæringer vi tilbyder, er derfor alle fremstillet af ståltypen AISI 304, der er levnedsmiddel godkendt og primært bliver brugt til storkøkkener og hospitaler. Rustfrit køkkeninventar er både meget hygiejnisk og modstandsdygtigt.

Se vores sortiement: Produkter efter mål
Fremstiller også diverse: 
Special opgaver

Kontakt os på telefon +45 49139132