Kompetencer

kompetencer - vi skaber rustfrie løsninger

Muligheder, kvalitet, detaljer og en flot finish
_______________________________________________________________________________________________________________________

Hos Wilno Rustfri ApS tilbyder vi en bred vifte af kompetencer. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med vores kunder samt at vi hele tiden udvikler vores færdigheder.

En af vores kompetencer er, at du som kunde har mulighed for at inddrage os i processen lige fra begyndelsen. Hvis du ønsker det, kommer vi ud til dig og er med til at vurdere og fastsætte målene. Du kan også selv komme med målene, eventuelt en tegning, som vi kan drøfte opgaven ud fra. En opgave hos Wilno Rustfri ApS udføres primært i rustfrit stål AISI 304, som er levnedsmiddelgodkendt og som primært bliver brugt til produktion af inventar og øvrige varer til storkøkkener og hospitaler.

Hos Wilno Rustfri producerer vi rustfrit køkkeninventar efter mål til professionelle. Vi står for solidt dansk håndværk og faglige stærke kompetencer gennem 30 år. Vores primære sortiment er rustfrie bordplader, emhætter, rullemateriel, kølemøbler, madtransportvogne og diverse specialopgaver indenfor det professionelle storkøkken. Hos os finder du ingen standardvarer. Vi fremstiller udelukkende produkter efter mål, eller sagt med andre ord "kundetilpassede løsninger".

Gå på opdagelse i vores rustfrie univers, udforsk vores hjemmeside og lad dig inspirere til det næste projekt i dit storkøkken. Vi står klar til at hjælpe dig.

Læs mere om vores kompetencer nedenfor. Har du spørgsmål - kontakt os på telefon +45 49139132.

Wilno Rustfri ApS - Opmåling og planlægning
Wilno Rustfri ApS - Vi producerer rustfrit køkkeninventar efter mål til professionelle
Wilno rustfri ApS tilbyder vi en bred vifte af kompetencer - Drejning og fræsning
Wilno RustWilno rustfri ApS tilbyder vi en bred vifte af kompetencer - Tig svejsning fri ApS - Tig svejsning
Wilno rustfri ApS tilbyder vi en bred vifte af kompetencer - vælg en efterbehandling af dit rustfrie køkkeninventar

Læs mere generelt om Wilno Rustfri.
Se vores øvrige kontaktinformationer.