Totalløsning

Unik kombination af egen produktion og storkøkkenmaskiner

www.NØRGAARD-STORKØKKENER.dk
_______________________________________________________________________________________________________________________

Hos Wilno Rustfri ApS omfatter en totalløsning muligheden for at supplere sin ordre med storkøkkenmaskiner. Dette er muligt, da Claus H. Olsen, der er ejer af Wilno Rustfri ApS, også er stifteren af webshoppen NØRGAARD STORKØKKENER, der sælger storkøkkenmaskiner.

Hvis du derfor står og skal bruge nyt udstyr til kantinen, restauranten, institutionen eller et andet storkøkken, så leverer NØRGAARD kvalitetsprodukter samt udbyder et bredt sortiment af storkøkkenmaskiner. Udvalget dækker storkøkkenmaskiner som ovne, køl/frys, koge-/stegeudstyr og opvaskemaskiner. Alle af høj kvalitet og holdbarhed, der kan gøre livet lettere for den enkelte i storkøkkenet samt give de aller bedste resultater, hvilket jo er alt afgørende i et storkøkken. De maskinproducenter vi fører er Electrolux, Samaref og Comenda. Men markedet er hele tiden i bevægelse, så nye producenter er på vej.

NØRGAARD ligger i Kvistgård på Nordsjælland - og under samme tag som Wilno Rustfri ApS. Begge firmaer sorterer under CVR-nummer: 35254625.

Kig indenfor i webshoppen og find dit næste køb og udnyt muligheden for en totalløsning: www.norgaard-storkokkener.dk

>>>SE AKTUELLE TILBUD HER

Wilno Rustfri ApS – Suppler din ordre med storkøkkenmaskiner fra Nørgaard Storkøkkener