Catering inventar

unik kombination af egen produktion og storkøkkenmaskiner

www.norgaard-storkokken.dk
_______________________________________________________________________________________________________________________

Hos Wilno Rustfri ApS omfatter en totalløsning muligheden for at supplere sin ordre med storkøkkenmaskiner. Dette er muligt, da Claus H. Olsen, ejer af Wilno Rustfri ApS, også er stifteren af NØRGAARD STORKØKKENER - en webshop, der sælger storkøkkenmaskiner / industrikøkkenmaskiner..

Det moderne storkøkken kræver indretning og maskiner af høj kvalitet og holdbarhed, og derfor udbyder NØRGAARD STORKØKKENER et varieret udvalg af storkøkkenmaskiner fra de kvalitetsbevidste mærker som Electrolux, Samaref og Comenda.

Står du derfor og skal have nyt køkkenudstyr til jeres storkøkken, så har vi, som sagt, et varieret udvalg af industrikøkkenmaskiner, som kan give dig de aller bedste resultater. Det skal ofte gå stærkt i et storkøkken, så derfor er det også vigtigt, at man har de rette maskiner, som kan gøre livet lettere og det færdige resultat bedre. Besøg vores hjemmeside og se vores udvalg inden for ovne, køl/frys, koge-stegeudstyr og opvaskemaskiner.

NØRGAARD STORKØKKENER ligger i Kvistgård på Nordsjælland - under samme tag som Wilno Rustfri ApS. Begge firmaer sorterer under CVR-nummeret: 35254625.

Kig indenfor i webshoppen og find dit næste køb: www.norgaard-storkokken.dk

Wilno Rustfri ApS – Suppler din ordre med storkøkkenmaskiner fra Nørgaard Storkøkkener

 

SERVICE OG RESERVEDELE

Foruden storkøkkenmaskiner leverer vi også reservedele til de maskiner vi sælger samt til det gamle og udgåede mærke HAMLET STORKØKKENER, hvis dele stadig produceres.

Skulle der opstå drift problemer med de maskiner, som I har købt igennem os, kan Ik ontakt os på telefon +45 49139132  og vi vil sørge for, at sende en montør hurtigst muligt.

Udenfor vores åbningstid, er I velkomne til at udfylde og indsende vores formular.